Etusivu / Palvelut / Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Siivouspakettimme auttavat arjessa, kun haluat käyttää aikaasi muuhun kuin lattioiden jynssäämiseen. Pakettien sisältö muotoutuu aina toiveidesi mukaan.

Kertasiivouspaketti

Kertasiivouspaketti on oiva apu esimerkiksi juhlasiivoukseen tai pikaiseksi arjen avuksi! Palvelun laskutus määräytyy työtuntien mukaan. Ammattitaitoiset ja luotettavat siivoojamme puhdistavat kotisi raikkaaksi tehokkaasti ja huolellisesti.

Säännöllinen kotisiivouspaketti

Kotisiivouspakettimme auttaa arjessa! Voit valita säännölliseen siivoukseen haluamasi keston ja käyntikertojen tiheyden. Palvelun laskutus määräytyy työtuntien mukaan. Ammattitaitoiset ja luotettavat siivoojamme puhdistavat kotisi raikkaaksi tehokkaasti ja huolellisesti. Säännöllinen siivous on myös edullisempaa kuin kertasiivouksen tilaaminen!

Muuttosiivous

Joskus elämäntilanteet muuttuvat ja on aika etsiä uusi koti. Me haluamme auttaa sinua myös muuttokiireissäsi. Muuttosiivouspakettimme sisältää kaikki ne siivoustoimenpiteet, joita Lahden Talot edellyttää poismuuttajalta. Palvelun laskutus määräytyy huoneiston pinta-alan mukaan.

Ikkunoiden pesupaketti

Kirkasta kotisi näkymät kertaheitolla! Ikkunanpesupakettimme sisältää ikkunalasien ja tuuletusikkunoiden tehokkaan puhdistuksen. Palvelun laskutus määräytyy pestävien ikkunoiden lukumäärän mukaan.